ekai.pl
Środa, 23 maja 2012 Św. Leoncjusza z Rostowa, biskupa i męczennika
Dzięki memu dziecku ja też żyję
Komentarze (5)
Beata ŁYSEK
1 rok, 3 miesiące temuKOCHANI DZIŚ JAK NA TO PATRZĘ CO MIAŁO SIĘ STAĆ Z MYM NIENARODZONYM DZIECKIEM TY NIE MOGĘ UWIERZYĆ W TO ŻE ,OBOJE ŻYJEMY A JEDNAK GDY ZASZŁAM W CIĄŻĘ W PIĄTYM MIESIĄCU USŁYSZAŁAM DIAGNOZĘ RAK SZYJKI MACICY .PANI DOKTOR KTÓRA MNIE PROWADZIŁA POWIEDZIAŁA MI WPROST ,,TRZEBA USUNĄĆ TEN PROBLEM-BO ANI PANI ANI PŁÓD NIE PRZEŻYJECIE PORODU,, GDY TO SPADŁO NA MNIE ŻE MAM ZABIC MATEUSZKA MYŚLAŁAM ŻE OSZALEJĘ NA SZCZĘŚCI MIAŁAM OPARCIE W MĘŻU .POWIEDZIELIŚMY SOBIE ŻE BĘDZIEMY WALCZYC NO I UDAŁO SIĘ CHOC CHOROBA ZOSTAŁA ALE MAŁY TO OKAZ ZDROWIA I BĘDZIE MIAŁ PIĘC LAT DLAMNIE PODOBNO NIEMA JUŻ NADIEJI ALE WTEDY TEŻ NIEBYŁO WIĘC WSZYSTKO W RĘKACH BOGA.
Odpowiedztez chora
1 rok, 2 miesiące temuwszedzie w internecie twoje posty , juz mi sie nie chce czytac.Wielu ludziom idzie nie dobrze a ty robisz tak jakby tylko ciebie takie cos spotkalo
OdpowiedzBeata ŁYSEK
1 rok, 1 miesiąc temuJak Ci się robi niedobrze to nie czytaj,czemu się nie podpisujesz ,czemu nie dasz namiarów na siebie ,przedstawiam się prawdziwym imieniem i nazwiskiem ,a pisać nie przestanę dopóty -dopóki ,tacy ignoranci nieprzestaną zabijać dzieci
Odpowiedzegoistka
9 miesięcy temua o siebie zadbac egoistycznie tez trzeba!!!po wakacjch sprawdz czy ty albo twoje dziecko nie macie nowych znamion
Odpowiedzno jasne
7 miesięcy, 1 tydzień temu
napisałam to raz i ,powtórzę tacy ignoranci jak ty ,nie są wstanie mnie obrazić ani urazić
B.Łysek